Sušené hovězí maso Aubrac - Plátky hovězího masa Aubrac bez nitritu
Sušené hovězí maso Aubrac, jemně nakrájené v 100% recyklovatelné skleněné nádobě. Díky svému inovativnímu konceptu se sušené hovězí maso Aubrac uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, sušené hovězí maso, známé také jako bresaola, cecina, nebo sušené maso, podle receptů a regionů, respektuje tradiční řemeslné dovednosti předků a obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě!
Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso Aubrac vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Jinak se o vše postará příroda v našich sušárnách, kde se jemně suší tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Toto řemeslné sušené hovězí maso Aubrac vyjde ze sušáren po 3 až 4 měsících, aby bylo jemně nakrájeno a umístěno do Popine.
Původ: Laissac, Aveyron
Hmotnost: 60g
DLC: 90 dní